Inredning/Styling

Söker du inredningshjälp/styling i Stockholm eller på Mallorca har du kommit rätt.

Stockholm:

Att styla sin bostad inför en försäljning handlar om att skapa rätt känsla för målgruppen och att få folk som kommer på visningen att känna sig hemma och vilja flytta in. Ofta blir man ”hemmablind” och det kan vara svårt att se sin bostad med någon annans ögon. Det är här vi kommer in. Vi hjälper dig att ta fram det bästa av just din bostad.
Kortfattat går en styling till så här:
# Vi ses hemma hos dig och går igenom din bostad. Ibland räcker det med en konsultation och att vi ger tips och råd till dig att fixa själv. Denna styling kallar vi nedan ”rådgivande styling”
# Vi ses hemma hos dig och går igenom din bostad. Därefter bestämmer vi vad som bör rensas bort och om något behöver renoveras (oftast ytskikt). Vill du ha hjälp med hantverkare så bokar vi det. Vi har ett stort lager av textiler, lampor och prydnadsföremål för styling. Vi tar med oss det vi tycker behövs hem till dig innan fotograferingen och stylar din bostad. Allt detta behåller du från fotografering och över visningen (max 30 dgr). Denna styling kallar vi helt enkelt ”styling”

Priser (inkl. moms):
Rådgivande styling: 2 250 kr
Styling: Cirka 3 000 kr/rum

Mallorca:

Har du köpt ett semesterboende som ska inredas men varken har tid eller kontakter själv då finns vi här. Med 10 års erfarenhet av ”livet på Mallorca” har vi hunnit samla på oss massor med duktiga hantverkskontakter och möbelleverantörer. Vi kan hjälpa dig med ditt nya boende eller med att fixa till ett befintligt.
Hör av dig till oss så ses vi för en konsultation i bostaden.
Pris( inkl. moms): Konsultation 2 250 kr
Väljer du sedan att anlita oss så drar vi av priset för konsultationen i din slutfaktura.
Du får alltid en offert av oss innan vi påbörjar ett arbete, Den kan se ut på olika sätt beroende på om du vill ha hjälp med allt eller bara vissa delar.
Hör av dig till oss så berättar vi mer.
Hälsningar Malin och Lindy